Om oss
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.5.3,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16464

JEWELLERY IS MY FLESH

Vi har en fantastisk spennende og morsom hverdag i vårt studio ved Vestkanttorget i Oslo.

Et verksted og butikk med kvalitetshåndverk og unik, moderne, funksjonell og tidløs design, smykker med spektakulære stener du sjelden ser maken til. Smykkene gir en følelse av eksklusivitet og eierglede.

 

I vårt håndverksfag handler TID om kvalitet i motsetning til kvantitet. Vi kombinerer klassisk og moderne eleganse med ekte materialer, den ultimate luksus innenfor dine behov og økonomi.

Vi har over 20 års erfaring, og er drevet av et sterkt engasjement for design, fashion, urban livsstil, arkitektur og kunst. Isachsen Studio har sin egen slipedesign på halvedle og edle stener i 12 farger og 4 størrelser fra 3 til 73ct.

All verdens stener og perler i ulike former og størrelser kan vi skaffe deg gjennom vårt internasjonale nettverk av leverandører, i tillegg til diamantsliperier hvor vi handler direkte til svært fordelaktige priser for våre kunder.

 

Vi er også spesialister på REDESIGN av ditt eget gull og stener. I tillegg til reparasjoner, takst og rens av dine smykker.

 

Og mange vordende brudepar har fått gleden av å bære håndlagede gifteringer, akkurat like sjeldne og ekte som deres kjærlighet til hverandre. Å eie et ekte designsmykke gjør noe med deg. Det taes vare på gjennom generasjoner, hever antrekket og viser din individualitet.

 

Vi er ikke tilknyttet noen kjedelig kjede.
Her vil du oppleve personlig og kunnskapsrik service på alle plan. Vi strekker oss lengre enn langt for at du skal bli superfornøyd.

Hjertelig velkommen til vår fargerike verden !
Hilsen Torill Isachsen og crew

siste-overførsel-2012-020-225x300
siste-overførsel-2012-011-225x300